11.08.2008

Poveste intunecata...




Pierduta in dezordinea minzeriilor ce ma inconjoara ma adances spre un intuneric absurd, ma afund spre mai rau dar stiu ca odata voi regasi lumina cea pe care numai prin tine o pot lumina. Stiu ca odata ingropandu`ma pe mine te ingrop si pe tine dar te rog fierbinte ,tineti razele la fel de calde pentru cine te va regasi..







Prezintii partea mea de fericire dar te raneste ce ma rana mea sunt pierduta in povestea noastra intunecata de nori, intunecata de minzerie dar as vrea o lumina.."O DORESC DIN ABUNDENTZA" dak nu acum atunci kand va fi sa fie lumina in trupurile noatre atunci cand am sa fiu din nou "EU"..noul meu EU..



Poti inchide ochii, dar nu poti stinge soarele.actionez necinstit nu ma cinstesc pe mine..dar sincerul cuvant ramane marcat in inima mea...Probabil că este o lege universala, care spune ca, daca ii tratam pe altii in mod necinstit, noi însine vom fi inselati de către persoane necinstite.





Am sa-ti las gandul meu pe foaia de hartie shifonata de lacrimi..Ingaduinta creste o data cu varsta. Privind in jur imi este din ce in ce mai greu sa gasesc o greseala pe care sa nu o fi facut si eu insumi candva.




Un sincer si calduros "I love you"